Met de juiste banden rijdt uw auto of vrachtwagen efficiënter. U bespaart dus kosten;
Banden nodig voor grondverzetmachines? Groenenberg Bandenservice in Klundert helpt u;
Bel

24 uursservice

Laat uw winterbanden of zomerbanden opslaan bij Groenenberg Banden

Is het essentieel dat uw bedrijfsvoertuigen 24 uur per dag in bedrijf blijven? Dan kunt u met uw bedrijf bij ons terecht!

Direct contact opnemen

Een uitgebreid bandenhotel in Klundert

Groenenberg Banden is het bandenhotel voor uw zomer- en winterbanden. Bij koude temperaturen in de winter zorgen winterbanden voor meer grip op de weg en de juiste veiligheid bij koud en nat winterweer. In de zomer slijten uw winterbanden veel harder en zijn zomerbanden onder uw auto juist beter. Het is dus raadzaam tweemaal per jaar uw banden te wisselen. Steeds meer automobilisten, waaronder veel zakelijke rijders, hebben de voordelen van winterbanden ervaren in de steeds strengere Nederlandse winters.

Uw eigen banden opslaan bij Groenenberg Bandenservice

Wilt u uw banden opslaan, maar heeft u er zelf geen plek voor in uw volle garage? Maak dan gebruik van het bandenhotel van Groenenberg Banden. Zo hoeft u zelf geen ruimte vrij te maken voor de autobanden. Bij het omwisselen worden uw banden tweemaal per jaar gebalanceerd en gecontroleerd op profieldiepte en slijtage. Heeft u vragen over het bandenhotel of de bandenopslag kosten? Neem dan contact met ons opnemen.